Go up Translatora Contact Translatora Contact
+385953332200 info@translatora.net

Prevoditeljska agencija Translatora nudi prijevod dokumenata. Iako je na našoj web-stranici već istaknuta cijena ovjerenog prijevoda kao i običnog prijevoda, često dobivamo upite oko cijene ovjere određenih dokumenata. Budući da i dalje s našim cijenama želimo ostati transparentni, u nastavku možete pronaći cijene najčešće prevođenih dokumenata, a to su svjedodžbe, diplome i uvjerenja o nekažnjavanju.

Naši ovjereni prijevodi službeno su priznati u Hrvatskoj i inozemstvu!

Svjedodžba o završnom ispitu (jedna stranica)

 Svjedodžba o završnom ispitu, koja se sastoji od jedne stranice, dobiva se nakon položenog završnog ispita. Cijena ovjerenog prijevoda svjedodžbe o završnom ispitu na njemački ili engleski jezik iznosi 150,00 kuna. Ako trebate ovjereni prijevod na neki od ostala 22 jezika koja imamo u ponudi, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte ili mobitela.

Svjedodžba o završnom ispitu(tri stranice)

Svjedodžba o završnom ispitu, koja se sastoji od tri stranice, dobiva se nakon položenog završnog ispita. Cijena ovjerenog prijevoda svjedodžbe o završnom ispitu na njemački ili engleski jezik iznosi 200,00 kuna. Ako trebate prijevod na neki od ostala 22 jezika koja imamo u ponudi, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte ili mobitela

Uvjerenje o osposobljavanju

Uvjerenje o osposobljavanju koje se sastoji od jedne stranice dobiva se nakon završenog stručnog osposobljavanja za određenu struku. Cijena ovjerenog prijevoda uvjerenja o osposobljavanju na njemački ili engleski jezik iznosi 150,00 kuna. Ako trebate ovjereni prijevod na neki od ostala 22 jezika koja imamo u ponudi, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte ili mobitela.

Diploma

Diploma se dobiva nakon završetka visokog obrazovanja, bilo kao prvostupnik ili magistar. Cijena ovjerenog prijevoda diplome na njemački ili engleski jezik iznosi 150,00 kuna. Ako trebate ovjereni prijevod na neki od ostala 22 jezika koja imamo u ponudi, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte ili mobitela

Svjedodžba o državnoj maturi

Svjedodžba o državnoj maturi koja se sastoji od jedne stranice dobiva se nakon položene državne mature. Cijena ovjerenog prijevoda svjedodžbe o državnoj maturi na njemački ili engleski jezik iznosi 150,00 kuna. Ako trebate ovjereni prijevod na neki od ostala 22 jezika koja imamo u ponudi, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte ili mobitela.

Uvjerenje o nekažnjavanju

 

Uvjerenje_kazneni_postupakUvjerenje o nekažnjavanju može se zatražiti putem portala e-Građanin ili osobno na općinskom sudu prema vašem mjestu prebivališta. Za stanovnike Međimurske županije to je Općinski sud u Čakovcu koji se nalazi na adresi Ruđera Boškovića 18, Čakovec. Cijena ovjerenog prijevoda uvjerenja o nekažnjavanju na njemački ili engleski jezik iznosi 150,00 kuna. Ako trebate ovjereni prijevod na neki od ostala 22 jezika u našoj ponudi, kontaktirajte nas putem e-pošte ili mobitela (Vibera ili Whatsappa).

Napomena: uvjerenje o nekažnjavanju morate popuniti u minimalno 2 primjerka (jedan ostaje na sudu), a obrazac možete besplatno preuzeti na Općinskom sudu u Čakovcu ili na Središnjem državnom portalu (link za preuzimanje nalazi se s desne strane – Obrazac br. 9.docx).

S upitima nam se možete obratiti putem
e-pošte: info@translatora.net,
telefona: 095/333-6600
naše kontakt stranice ili Facebook stranice.

Na sve vaše upite odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

 

Izvor fotografije