Go up Translatora Contact Translatora Contact
+385953332200 info@translatora.net

Translatora na Weekend Media Festivalu

Naše prvo sudjelovanje na Weekend Media Festivalu (koji se održava već 10. godinu!) bilo je prepuno emocija. Našli smo se u svijetu preplavljenom društvenim mrežama, marketinškim agencijama, suvremenim virusnim tehnologijama, a sve to kako bismo bolje razumjeli vas, naše klijente, tj. kupce naših usluga.

Budući da smo i sami zahtjevni potrošači, svojim klijentima želimo pružati najbolje iskustvo tijekom kupnje naših usluga! Da bismo u tome uspjeli, naš odabir predavanja bio je raznolik što nam je omogućilo da naučimo o novim komunikacijskim tehnikama, steknemo nove spoznaje ili neke od njih osvijestimo.

U nastavku s vama dijelimo samo djelić svojeg bogatog iskustva s Weekenda.

Najbolji sadržaji na Weekend Media Festivalu

Dakle, Weekend smo počeli radionicom Psihologija društvenih mreža i nedruštvenih komentarakoja je bila zamišljena kao konstruktivna analiza odgovora community managera na negativne komentare klijenata nastalih zbog njihova nezadovoljstva uslugom poduzeća.

Psiholozi su se najviše osvrnuli na činjenicu da na društvenim mrežama nedostaje kvalitetne ljudske komunikacije i razumijevanja za osjećaje i klijentovu trenutnu percepciju situacije u kojoj se našao te sugerirali nekoliko korisnih psiholoških pristupa u formiranju odgovora klijentima.

Weekend media festival 2017

Kako biti kreativan u doba mobitela?

Predavanje Kako biti kreativan u doba mobitela? nismo htjeli propustiti jer više od 50 % naših korisnika naše usluge pretražuje putem mobilnih telefona. Saznali smo da će taj postotak u budućnosti samo još više rasti.

Iz tog je razloga važno već danas se prilagoditi digitalnim trendovima te nuditi sadržaj koji je dobro vidljiv na mobilnim uređajima (kratko vrijeme učitavanja – po mogućnosti izrada vlastite aplikacije) te komunicirati svoje usluge kroz sve dostupne komunikacijske kanale.

Sudjelovali smo i na predavanjima o oglašavanju putem Googlea i Facebooka, dobili pregled marketinških kampanja koje su imale velik utjecaj na društvo te saznali Googleove planove za budućnost, a sve kako bi se što bolje pripremile za nadolazeće trendove u svijetu oglašavanja.

Ivan Stanković: Što žene žele?

Predavanje Ivana Stankovića Što žene žele je definitivno bilo najzanimljivije koje smo posjetili, a koje se pod snažnim pritiskom ženskih sudionica Weekend Media Festivala netom prije predavanja preimenovalo u Kako zadovoljiti žene. Gospodin Stanković je kroz prizmu ženske psihe želio prikazati način ophođenja s klijentima, slušanja i uvažavanja njihovih zahtjeva.

Na predavanju se govorilo o utjecaju žena na odluke o kupnji te sugerirao kako bi se marketinške kampanje konačno trebale obraćati ženama kao primarnim korisnicama koje imaju više od 50 % utjecaja na sve kupovine. U sklopu predavanja odgovoreno je i na goruće pitanje Što žene žele od muškaraca? – odgovor donosimo u fotkama.