Go up Translatora Contact Translatora Contact
+385953332200 info@translatora.net

Od ponedjeljka 19. 6. 2017. u sklopu portala eGrađani dostupna je nova usluga – mogućnost predaje zahtjeva za uvjerenje da se protiv fizičke ili pravne osobe u Republici Hrvatskoj ne vodi kazneni postupak za kaznena djela koja se progone po službenoj dužnosti (Uvjerenje o nekažnjavanju).

Predaja zahtjeva i dobivanje uvjerenja putem sustava e-Građani je BESPLATNA i izdaje se u sljedeće svrhe:

  • zasnivanje radnog odnosa
  • ostvarivanje prava na dodatak za djecu
  • ostvarivanje prava iz zdravstvenog, invalidskog ili mirovinskog osiguranja
  • ostvarivanje prava na socijalnu zaštitu.

Ako je uvjerenje potrebno u bilo koju drugu svrhu, uvjerenje se izdaje na općinskim sudovima, neovisno o mjestu prebivališta osobe za koju se uvjerenje traži.

Na blogu smo pisali kako izvaditi dokumente putem sustava e-Građani. Pročitajte.

Danas smo i sami predali zahtjev za uvjerenjem o nekažnjavanju putem portala eGrađani. Predaja zahtjeva je jednostavna, a nakon predaje dobili smo sljedeću obavijest:

Zahtjev je uspješno zaprimljen i obrađuje ga Općinski kazneni sud u (mjesto) pod poslovnim brojem Su-XXX-poslovni broj/2017. Zahtjev će biti obrađen najduže u roku od dva radna dana, a status možete pratiti na stranici za pregled zahtjeva.

Zahtjev je bio obrađen u roku od 10 minuta. Prema našem izboru, zahtjev smo primili na e-mail adresu koju smo upisali prilikom predaje zahtjeva. Nadamo se da će se svi zahtjevi obraditi u tako kratkom roku, no svjesni smo da vrijeme obrade ovisi o količini podnesenih zahtjeva.

Mi vam stojimo na usluzi ako zatrebate prijevod Uvjerenja o nekažnjavanju na bilo koji od 24 jezika koja imamo u ponudi.

Prijevod uvjerenja o nekažnjavanju ovjerava sudski tumač, sastoji se od 1 autorske kartice teksta pa su cijene navedene na stranici stvarne cijene prijevoda uvjerenja (cijena ovjerenog prijevoda uvjerenja o nekažnjavanju na engleski ili njemački jezik iznosi 150,00 kn).

S upitima nam se možete obratiti putem
e-pošte: info@translatora.net,
telefona: 095/333-6600
naše kontakt stranice ili Facebook stranice.

Na sve vaše upite odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.